MOTOROVÉ KOLEJNICE PRO FIRMY I JEDNOTLIVCE

lněné záclony praha imitace lnu

Pohodlí a snadná manipulace především. Velice praktické a velice reprezentativní. Řešení zavěšení stínění pro hotely, restaurace, konferenční místnosti, pro jednotlivce i pro vysoké stropy. Velice dobře poslouží i k oddělení prostoru.

Ovládání záclon nebo závěsů přes tlačítko na ovladači. Ovládání přes stěnové ovladače, dálkové ovladače nebo automatické systémy řízení.

Skutečná kvalita a komfort. Tyto inteligentní systémy umožňují zastavení a posun kterýmkoli směrem v každém místě kolejnice, zpomalují samy v dojezdech tak, aby pohyb závěsů byl plynulý a především tichý. 

Dnes už typy těchto kolejnic nejsou tak finančně nedostupné jak tomu bylo dříve. Motor je velice tichý, kolejnice jsou v nerezové úpravě, automatické nastavení dorazů, one touch systém a je možné je připojit k nadřazeným inteligentním systémům. Některé motorizované kolejnice mají nosnost až 100 kg a některé fungují i při výpadku elektrického proudu. Vhodné pro lehké záclony až po divadelní opony.

Jako přednášející v konferenční místnosti pro přehrání videa v jistém okamžiku přednášky potřebujete tmu. Nemusíte se nechat rušit nebo mít k sobě asistenta, aby vám ve vhodném okamžiku zatáhl závěsy, stačí ovladač.

Jistě to znáte, máte vysoké stropy a se záclonou a závěsem jde manipulovat velice stuha. Tahat za záclonovou tyčku vás nebaví a máte obavu, aby se dekorace oken nepoškodila. Stačí ovladač. Vlastně se ani nemusíte zvedat z gauče;)

Chcete využít motorizovanou kolejnici k oddělení prostorů. Použijme jako příklad oddělení jídelní části a lobby např. na recepci hotelu. Přijdou hosté na večeři a do toho se přijedou ubytovat noví hosté, obsluha recepce zmáčkne tlačítko na ovladači. Eliminuje tak nekomfort hostů v restauraci.

Chcete inteligentní domácnost? Pak jsou motorizované kolejnice tou pravou volbou právě pro vás;)

Umožňují maximální komfort a pohodlí.   

Chcete získat více informací?